Saturday, September 19, 2009

Raya Datang Lagi ======>>>Untuk Semua

Jalan dah sesak...Rumah dh dikemas...Mercun dah berbunyi...Lagu Raya dh berkumandang...Kad Raya dah dihantar..Ini bermaksud...Raya datang lagi...Sempena raya ini...mana boleh kami ketinggalakn untuk bagi wish ini kan...Jadi entri kali ini tak nak panjang-panjang...cuma nak hantar beberapa kad raya dan wish di blog ini untuk cikgu-cikgu...pelajar-pelajar...rakan-rakan blogger...

Kepada semua yang balik kampung... tak kisah la di semenanjung ke.. di kawasan2 mana yang berada di Sabah ke..Semoga semua selamat sampai di kg masing2 dan berhati-hati di jalan raya...dan....




kepada yang tak balik kg( khas untuk cikgu Ismail dan cikgu Rusnah)...Selmat beraya di sini la ya...Apa-apa pun jaga kesihatan semua....Jangan lupa bawa balik makanan yang sedap2 untuk semua...

Di sini nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua guru, pelajar dan semestinya untuk semua pembaca blog Wakuba Today....Minta maaf la ya sekiranya entri2 sebelum ini pernah tersinggung perasaan mana2 pihak...tersalah tukis...tersala kata da apa2 yang ter....lah....Semoga raya tahun ini lebih bermakna untuk semua....Enjoy la ya...Ini kad raya dari crew kami....Terimalah....


Ni untuk semua Pelajar-pelajar dan kanak-kanak yang berkunjung ke blog kami....


Ni pula untuk semua guru...semua rakan bloggers...dan untuk semua lapisan masyrakat yang datang berkunjung...

Jom Raya!!!!

2 comments:

Cikgu Adham said...

slm wagra wakuba...

cikgu cheong, heh heh heh.. itu lah yg ada dlm fikiran kawe... sebab tu kawe ada keinginan yg kuat utk beraya d kapit... rasanya tahun ni last utk raya berjauhan dgn keluarga.. thn depan insyaAllah sentiasa di sisi keluarga..

juk said...

Salam Aidil Fitri. Teringat waktu dok sorang2 di Papar dulu. Sahur dgn 8 kpg nugget n air kopi je. Raya pun sorang2. nasib baik ramai kawan dari Semenanjung buat open house so selama 3 hari x payah beli makanan di kedai. jimat222. tu memori 11 thn lepas. nostalgia n syahdu tul bila diingat.

zukidin.blogspot.com

Kata Mutiara

Tunjang Sekolah

Alang-alang sampai...Jom jadi geng kami...Nk Sign...

Barisan Guru Yang Ceria

Barisan Guru Yang Ceria

Barisan Disiplin Sekolah

Barisan Disiplin Sekolah

Bila guru berlawan senyuman

Bila guru berlawan senyuman

Masa mereka belajar di 'U'

Masa mereka belajar di 'U'

Dilayan ba kalau kau...

Jumlah Pelawat


 

Design by Amanda @ Blogger Buster