Wednesday, June 3, 2009

Selamat bercuti...

Pejam celik pejam celik…dh masuk hari ke-5 bercuti…semua mesti sibuk untuk bercuti kan??cuti-cuti…jgn lupa semak kertas exam ya…hehe..sepanjang bercuti ni mmg jarang on9…sibuk la masing2 konon…haha…baru penulis sempat updatekan entri ni…Entri ni nk minta sesiapa la yg mengunjung blog kami bekongsi tmpt apa yg tlh semua pembaca blog pergi sepjng cuti ni…sama ada yg tlh pergi melancong atau baru nk pergi cuti-cuti m’sia…kongsilah sama kami…biarlah semua kongsi kegembiraan kalian di alam cyber ni….

So, kpd semua guru-guru…pelajar-pelajar…pembaca2 blog yg membaca entri kami…jgn malu-malu dropkan komen n kongsi sama kami apa yg tlh berlaku sepjng cuti ni..…jgn lupa sign d guestbook kami ya…Slmt bercuti….Untuk cikgu-cikgu dan pelajar-pelajar ambik peluang ni untuk mengecas ‘bateri’ n tenaga semula sebelum bermulanya semester 2 yg sememangnya lebih mencabar n ‘menyeronokkan’…hehe…Again drpd crew WAKUBA TODAY…

Happy holiday n Enjoy….

3 comments:

orgwakuba said...

Saya dulu...x g mana2 pun...duduk layan TV je..ada minggu dpan lg...tgklah last2 minit nk g mana...hehe...

cikguyusof said...

kunjungan balas.... sebuah blog yg sgt cantik dan menarik, tahniah, hepi blogging! Berhajat jugak utk copy beberapa widget dlm blog ini, boleh kan?

Penulis Wakuba said...

blh ckg..benda yg baik blh dikongsi bersama...

Kata Mutiara

Tunjang Sekolah

Alang-alang sampai...Jom jadi geng kami...Nk Sign...

Barisan Guru Yang Ceria

Barisan Guru Yang Ceria

Barisan Disiplin Sekolah

Barisan Disiplin Sekolah

Bila guru berlawan senyuman

Bila guru berlawan senyuman

Masa mereka belajar di 'U'

Masa mereka belajar di 'U'

Dilayan ba kalau kau...

Jumlah Pelawat


 

Design by Amanda @ Blogger Buster